Devote shopping time!

12/01/12

Dames het is weer zover... Gris de credit card van je man, pak je portomonnee, stuur de kinderen naar de creche want het is shopping time! Devote’s nieuwe collectie van het voorjaar van 2012 staat nu online! Devote is helemaal up-to-date! Check it out.

www.devotedamesboetiek.nl

Omhoog

Eindelijk: Bezerk! By IQ Nutritions!

06/01/12

Na de vele brainstormsessies, een dag filmen en een hoop ge-edit, presenteren wij met trots de ‘Bezerk by IQ Nutrition’-commercial. En het resultaat mag er wezen! De boodschap die in het korte fragment overgebracht diende te worden, was dat Bezerk HET product is om te gebruiken voordat je gaat trainen. Dit bevordert je work-out en de bijbehorende resultaten. De klant was blij met het eindresultaat en dat betekent: wij ook!- Design Delivery

Omhoog
Omhoog

Gelukkig en Gezond 2012!

01/01/12

We kunnen niet voorspellen.
Die kunst is ons niet toevertrouwd beste mensen.
Maar we kunnen u wel het beste wensen,
vooral veel geluk, succes, gezondheid en mogen Design Delivery u in 2012 weer vergezellen!

- Design Delivery

Omhoog
Omhoog

Salsa Sensation meets Design Delivery

22/12/11

Salsa Sensation Dance Company is de grootste en meest bekende dansschool van Eindhoven. Wij hebben voor Salsa Sensation roll-up banners laten drukken, die je overal kunt plaatsen met een strak design. Zie het product hier ontworpen, gedrukt en geplaatst voor gebruik.

- Design Delivery

Omhoog
Omhoog

Sushi Today menukaarten

14/12/11

Sushi Today is toe aan nieuwe menukaarten! And we keep the Design Delivering. Na een creatieve ontwerpfase zijn de menukaarten en bestelformulieren ook allemaal gedrukt. Zie hier het eindresultaat.

- Design Delivery

Omhoog
Omhoog

Wok of Fame nieuwe placemats

01/12/11

De placemats van Wok of Fame waren toe aan een nieuwe, frisse look. De realisatie hiervan hebben wij op ons genomen en dezelfde stijl aangehouden als de website. Neem hier een kijkje en vorm een eigen oordeel!

- Design Delivery

Omhoog
Omhoog

Website realisatie Wok of Fame

25/11/11

Om een indruk te krijgen wat voor restaurant Wok of Fame was, hebben wij deze bezocht in Dordrecht. Dit was van belang zodat we dezelfde stijl aan konden houden met het ontwerp van de nieuwe website. We hebben uiteindelijk gekozen voor een donkere kleur rood: de hoofdkleur van de grootste eetzaal in het restaurant. De klant had ook als wens dat er CMS (Content Management System) achter de website kwam, zodat hij ten alle tijden de teksten aan kan passen. Toen de website eenmaal af was had de klant nog één verzoek, namelijk: het integreren van een reserveer systeem. Beiden verzoeken zijn geïmplementeerd door Design Delivery!

www.wokoffame.nl

Omhoog

Bezerk by IQ Nutrition

07/11/11

Voordat we de ‘Bezerk by IQ Nutrition’ -commercial online wilden zetten, hebben we een trailer gemaakt. Dit om de mensen te triggeren een kijkje te nemen, om ze vervolgens in spanning af te laten wachten tot het eindresultaat. Klik hier onder voor de trailer!- Design Delivery

Omhoog

Sushi today meets Design Delivery

02/11/11

De eigenaar van restaurant Sushi Today was onder de indruk van de website van www.wokpaviljoen.nl en wilt hetzelfde resultaat voor zijn eigen website. Op deze manier zijn wij in contact gekomen. Het is de bedoeling om een frisse wind door de recente website te blazen. Een nieuw strak ontwerp met dynamieke elementen. De oude website is nu nog te zien op www.sushitoday.nl maar binnenkort is de nieuwe website te bewonderen op het zelfde adres!

- Design Delivery

Omhoog

Video shoot met Vitamins & More

29/10/11

Gisteren hebben we een zeer productieve dag en een geweldige video sessie gehad samen met Vitamins & More en de acteur Raylison Maria. Prachtige beelden hebben we kunnen vastleggen en we gaan snel starten met editen. Binnenkort is het eind filmpje op onze website te zien.

www.vnmshop.nl
www.raylisonmaria.com

Omhoog
Omhoog

Design Delivery ontmoet Vitamins & More

24/10/11

Vitamins & More, is 'the place to be' als het gaat om fitness en krachttrainingen. Vitamins & More heeft vier winkels verspreid door nederland en 8 top atleten die Vitamins & More steunen, producten ervan gebruiken en/of gesponserd worden door Vitamins & More. Vitamins & More heeft ons benaderd om een promotie filmpje te maken voor één van de producten dat bij Vitamins & More verkocht wordt namelijk; 'Bezerk' van het merk IQ Nutritions. Zaterdag 29 november hebben we een video shoot gepland en we kijken er naar uit!

www.vnmshop.nl
www.facebook.com/vnmshop

Omhoog

Fotoshoot Jureka

17/10/11

We hebben een fotoshoot gehouden vandaag voor stichting Jureka. We hebben prachtig weer gehad en er was geweldige sfeer aanwezig dat heeft gezorgd voor mooie foto's. De foto's zijn te zien op de facebook pagina van Jureka. Binnenkort ook te zien op de website van Jureka.

www.jureka.nl
www.facebook.com/jureka

Omhoog

Visitekaartjes Sirtaki

07/10/11

Zie hier de visitekaartjes van Sirtaki ontworpen en gerealiseerd door Design Delivery.

www.sirtaki.nu

Omhoog
Omhoog

Visitekaartjes Minos Pallas

03/10/11

Zie hier de visitekaartjes van Minos Pallas ontworpen en gerealiseerd door Design Delivery.

www.minospallas.nu

Omhoog
Omhoog

Visitekaartjes OrangeForce

27/09/11

Zie hier de visitekaartjes van OrangeForce ontworpen en gerealiseerd door Design Delivery.

www.orangeforce.nl

Omhoog
Omhoog

Design Delivery nieuwe concept

26/09/11

Www.Griekseten.nu en www.grieksetenutrecht.nl zijn nieuwe concepten van Design Delivery. Restauranten website dat gespecialiseerd in alle Griekse restauranten in Nederland. Beide zijn een sociaal platform waar iedereen zijn ervaringen kan delen over Griekse restauranten, Griekse recepten en Griekse menus. En maandelijks wordt er de Beste Griek van Nederland gekozen en wordt deze in de spotlight gezet. www.GrieksetenUtrecht.nl heeft het zelfde principe maar is nog specifieker. Bekijk ze nu!

www.griekseten.nu
www.grieksetenutrecht.nl

Omhoog

Design Delivery website update

22/09/11

We hebben onze nieuwe projecten toegevoegd, check it out!

www.designdelivery.nl/nl/projecten

Omhoog

Design Delivery 100ste facebook liker!

05/09/11

Op 5 september werd onze 100ste liker geconstateerd. We willen Akif Danisik bedanken en daarom hebben we hem een officieel Design Delivery T-shirt toegezonden. We willen ook iedereen bedanken die ons liked en daarmee tegelijkertijd ook steunt om Design Delivery naar het volgende niveau te tillen. Op naar de 1000!

www.facebook.com/designdelivery

Omhoog

Devote website update

02/09/11

DEVOTE is voor de modebewuste vrouw van nu! En daarom zal de collectie je blijven verrassen met spetterende verschillende merken zoals o.a. IKKS, ICODE, Essentiel , MANILA GRACE, i MUCHOGUSTO !, MAZE (leer), Floooo & HUNKYDORY Stockholm, Enelle, IKKS SHOES, Essentiel SHOES.
Nu op de website de nieuwe najaar collectie 2011, dus neem snel een kijkje en laat je verassen!

www.devotedamesboetiek.nl

Omhoog

Sirtaki website realisatie

23/08/11

Met een geweldige samenwerking met Sirtaki hebben we vandaag de nieuwe website van Sirtaki kunnen afronden. Check it out op www.sirtaki.nu. Een website die van onze tijd is en een uitermate goed beeld geeft van Sirtaki. We zijn hier begonnen met het logo en de slogan. Nadat deze er stonden kwam de magie van Sirtaki al snel in de website en huisstijl. Ook voor de nieuwe menukaarten zie de Eindresultaat:

www.sirtaki.nu

Omhoog

Nieuwe klant Wok of Fame

18/08/11

De oude website van Wok of Fame is na jaren toe aan een nieuw ontwerp. Design Delivery gaat zich de komende tijd bezig houden met het vernieuwen van de huisstijl, website ontwerp en de realisatie daarvan. Neem nu nog een kijkje naar de oude website want deze zal binnenkort verleden tijd zijn! Binnekort meer.

- Design Delivery

Omhoog

Telephony gerealiseerd

04/08/11

Telephony.nl was alleen nog een naam toen wij er mee kennis maakten. Er moest eerst een duidelijk logo gemaakt worden met niet te veel poespas. Vervolgens moest er een complete webshop gebouwd worden met exclusieve mobiele telefoons en accessoires waar iedereen z'n weg in kon vinden. Het resultaat mag er wezen want de webshop is naar eigen zeggen zeer gebruiksvriendelijk en uiteraard met een strak ontwerp.

www.telephony.nl

Omhoog

Website realisatie Xgadget

28/07/11

Er was al een website maar deze was nogal gedateerd. Wij van Design Delivery hebben er nieuw leven ingeblazen doormiddel van een fris ontwerp recht uit 2011. Ook hebben we het assortiment van een van de grootste gadgets sites van Nederland vergroot met circa 20.000 producten. En dit allemaal in een zeer gebruiksvriendelijke website die voor iedereen toegankelijk is.

www.xgadget.nl

Omhoog

Wokpaviljoen realisatie

19/07/11

We hebben voor het Wokpaviljoen een zeer strakke maar elegante website met mooie foto's gerealiseerd. Bent u een keer in Breda? Dan is het zeker een aanrader! Een zeer leuk restaurant met zijn eigen karakter. Daar zijn wij achtergekomen tijdens onze ervaring met het Wokpaviljoen. Het logo hebben we aangepast in het project, een fotosessie gehouden en uiteindelijk de website gerealiseerd. Check it out now!

www.wokpaviljoen.nl

Omhoog

Logo realisatie Sirtaki

14/07/11

Design Delivery meets Sirtaki. We hebben een nieuwe opdracht binnen voor restaurant Sirtaki. Een geheel nieuwe campagne met alles wat er bij komt kijken, zoals: een nieuw logo, slogan, huisstijl en een verfrissende nieuwe website van onze tijd. We hebben vandaag het logo gerealiseerd met een passende slogan, mede dankzij Sirtaki. Check it out! Soon more from Sirtaki.

- Design Delivery

Omhoog
Omhoog

Design Delivery Social media group

05/07/11

Design Delivery social media houd u op de hoogte waar wij mee bezig zijn, zoals: onze projecten en leuke nieuws gerelateerd met ons werk. Ook kunt u met ons contact opnemen door middel van social media, dit is de nieuwe communicatie middel!

Volg ons nu op Twitter

Like us nu op facebook

Volg ons nu op LinkedIn

Omhoog

Logo realisatie Xgadget.nl

30/06/11

Design Delivery meets Xgadget. Een website met super leuke spullen en gadgets in een saai jasje. Hier stappen wij in beeld om Xgadget beter in markt te brengen. Check out het nieuwe logo van Xgadget.nl! Soon more Xgadget.

- Design Delivery

Omhoog
Omhoog

Nieuwsbrief Design Delivery

20/06/11

De eerste officiele nieuwsbrief van Design Delivery is verzonden! Heeft u deze gemist? Dan kunt u hem hier alsnog terug zien. Wilt u deze in de toekomst op tijd binnen krijgen? Meld u dan snel aan voor onze volgende zending, op onze home pagina.
Design Delivery is eindelijk online! Nadat we onze klanten eerst hebben geholpen hebben we eindelijk tijd kunnen vinden om ons eigen website te realiseren. Kijk rond en misschien kunnen we in de toekomst ook iets voor u betekenen.

- Design Delivery

Omhoog

Facebook is een foto-sharing
applicatie aan het ontwikkelen

15/06/11

Er is gerapporteerd dat Facebook ook nog eens een foto-sharing applicatie aan het ontwikkelen is op hun sociale netwerk site. Tech blog TechCrunch meldde woensdag dat hij 50mb had gekregen aan beelden en documenten om de app te schetsen. De blog heeft niet vermeld hoe die de informatie heeft gekregen. "... De beste manier om er over na te denken lijkt te zijn pad ontmoet Instagram voldoet Color voldoet aan de (Pad van de nieuwe kant-project) met - met een paar leuke wendingen," zegt de post. De lancering van een foto-sharing applicatie zou een logische stap voor Facebook moeten zijn, dat de grootste fotocollectie op basis van een extrapolatie van een eigen foto te uploaden data op het web blijft te zijn. Vanaf nu, maar de app is niet bevestigd. We hebben een handreiking gedaan aan Facebook voor commentaar en zal deze post updaten wanneer het bedrijf reageert.

Lees meer...

Omhoog

Waarom Top merken zoveel tijd investeren
in een Social Media Leaderboard

14/06/11

Jesse Thomas is CEO en oprichter van creatief bureau JESS3: Toen ik Duleepa Wijayawardhana (aka "Dups"), mede-oprichter en CEO van de gestelde zelf-beschreven "social media exchange" Empire Avenue (EA), vroeg of hij de volgende Gordon Gekko wilde zijn, antwoordde hij: "We willen groter worden dan Gordon Gekko. 'Hij zou het kunnen halen, dankzij de groeiende trend van de ranglijst van een persoon sociale media kapitaal en duizenden nieuwe "investeerders." Massive merken als Intel, Audi, Microsoft, Ford Motor Company, Toyota en AT & T hebben ook geïnvesteerd in EA en zijn snel opstijgende zaken op de EA leaderboard. De real-life succes van een bedrijf lijkt direct te scoren met de EA's algoritme. Het Fortune 500 ranks openbare bedrijven door de meest na belastingen inkomsten voor het jaar, maar hoe bepaald EA zijn score? "We kijken naar de volgende: Activiteit (hoeveel en wat je doet), het publiek (die luistert) en de betrokkenheid / interactie (hoe zijn mensen bezig met jou)," Dups gezegd. "Dus als je ieder netwerk op die manier kan breken, kun je uitzoeken waar we naar luisteren."

Lees meer...

Omhoog

HOW TO: Marketing exemplaar voor
mobiel optimaliseren

13/06/11

Bij het schrijven van een copy voor elk medium, is het makkelijk te verdrinken in een zee van lead-ins, slimme anekdotes en inleidende zinnen. Er is nauwelijks tijd daarvoor op het web. Marketeers hebben niet de luxe om op niets aan te lopen. De enige optie is om direct te zijn. Bezoekers van een website zal typische grote blokken van een exemplaar niet - ze willen in-en uitstappen en op naar de volgende site. Denk aan copywriting voor mobiel als nog verder naar beneden destilleren van een web exemplaar. Als web exemplaar het afromen van de crème uit de top van de melk is, is mobiele exemplaar het afschuimen en afromen van de crème van crème.

Lees meer...

Omhoog

Fotosessie Wok Paviljoen

11/06/11

Vandaag zijn we in Breda geweest om foto's te maken van het restaurant Wokpaviljoen. Een efficiënte dag vandaag. Meer dan 4 gb aan foto's genomen. Foto's worden nu bewerkt en geselecteerd voor de website. Houd ons in de gaten voor de release van de website.

- Design Delivery

Omhoog

Fotosessie Sirtaki

10/06/11

Vandaag heb ik een zeer leuke dag achter de rug in Utrecht bij Sirtaki. Sirtaki is sinds kort onze nieuwe klant en hebben hier een uitgebreide fotosessie gehad die de hele dag heeft geduurd. Ik heb onder andere foto’s gemaakt van de gerechten maar ook van het hele gebouw, alles is vastgelegd. De foto's zijn nu in bewerking en zullen spoedig gebruikt worden voor de website. Houd ons in de gaten voor de release van de website waarop alle foto’s te zien zijn.

- Design Delivery

Omhoog

Websites op mobiel

02/06/11

Het is wel bekend dat tegenwoordig iedereen zijn mobiel gebruikt om even snel iets op te googlen, of om even snel een website te bekijken. Wij bieden uitermate professionele oplossingen en realisatie voor uw website op mobiel. Een website dat op maat en op elke telefoon bezichtigd kan worden. Een iPhone kan al veel meer laten zien dan een Nokia of een BlackBerry qua technieken van een website. Wij zijn instaat om uw website te maken in 3 varianten, op maat voor iPhone, BlackBerry en overige toestellen. Dat allemaal met 1 website link.

- Design Delivery

Omhoog

MinosPallas.nu

30/05/11

Na ongeveer 2 maanden is het dan zover de website van Minos Pallas is gelanceerd! Zie hier alle foto's die er genomen zijn bij Minos Pallas. Een complete realisatie door Design Delivery. Logo, foto's, menukaarten en de gehele website.

www.minospallas.nu

- Design Delivery

Omhoog

DevoteDamesboetiek.nl

26/05/11

Devote damesboetiek in Eersel. Een complete campagne gerealiseerd door Design Delivery. Foto's van de fotosessie bij Devote zijn hier te bezichtigen. Bekijk de website van Devote en laat u betoveren door de ambiance van Devote.

www.devotedamesboetiek.nl

- Design Delivery

Omhoog

Xgadget!

14/05/11

Nieuw project Xgadget! Xgadget is de goedkoopste en heeft het meest ruime assortiment van heel Nederland. We zijn bezig met een compleet nieuwe webshop voor Xgadget. Blijf ons volgen voor alle evaluaties.

Binnenkort meer...

- Design Delivery

Omhoog

Social media feiten 2010!

06/05/11

- Meer dan 150 miljoen mensen gaan met Facebook op externe websites elke maand.
- Er zijn meer dan 100 miljoen actieve gebruikers met toegang tot Facebook via hun mobiele apparaten.
- Een gemiddelde bezoeker op Facebook besteedt ongeveer 55 minuten per dag op de site.
- Er zijn meer dan 900 miljoen doelen waarmee mensen omgaan op Facebook (pagina's, groepen, evenementen en community's).
- 80% van de Twitter-gebruikers Twittert op mobiele apparaten.
- 80% van de bedrijven gebruiken LinkedIn als recruitment tool.
- YouTube krijgt meer dan 2 miljard kijkers per dag.
- De 10 miljardste van Twitter tweet is geplaatst in maart 2010.
- Er zijn meer dan 110 miljoen gebruikers van Twitter op dit moment.

- Design Delivery

Omhoog