Het ontstaan

Design Delivery is opgericht door twee jonge ondernemers die een uitgebreide ervaring hebben binnen de wereld van allerhande reclame-uitingen. Zo zijn we onder andere gespecialiseerd in het maken van websites, commercials, animaties, grafische ontwerpen, 3D modellen, fotografie, print- & drukwerk, concepting, strategie, marketing en film. Zo is er een volwaardig reclamebureau ontstaan waarbij iedere campagne van het begin tot het eind tot in de puntjes verzorgd wordt. De frisse blik van Design Delivery zorgt er voor dat we per klant bekijken hoe we ze naar het volgende niveau kunnen tillen. Wij kijken ver vooruit binnen de technologie en hebben de Digital Age reeds ingeruild voor een New Age.

Onze visie

Design Delivery staat voor service tot in de puntjes. Zeker binnen de wereld van de reclame ontstaan er doorlopend nieuwe mogelijkheden. Dit betekent dat het van groot belang is om de blik zo breed mogelijk te houden; iets waar Design Delivery uitstekend tot in staat is. De dynamiek van Design Delivery maakt het full-service aanbod tot de basis van ieder uniek project. Uw wensen worden voorzien van een doordacht advies, om zo uiteindelijk tot een optimale tevredenheid te komen, door middel van een oplossing op maat. U kunt ons volgen via de Social media om onze visie zelf te ervaren en om te delen met anderen.

Altijd een scherpe prijs

Bij Design Delivery ontvangt u een oplossing op maat op basis van de meest moderne mogelijkheden. Dit komt enerzijds door de innovatieve en brede blik van de beide jonge ondernemers, maar anderzijds door het feit dat Design Delivery ook samenwerking met freelancers niet schuwt. Om u zo optimaal mogelijk van dienst te zijn maken we gebruik van de beste freelancers binnen het gewenste vakgebied. Zo profiteert u maximaal van wat er mogelijk is binnen de wereld van de reclame, zonder dat u hier de hoofdprijs voor hoeft te betalen. De bij ons aangesloten specialisten werken namelijk uiterst efficiƫnt aan uw wens. Uiteraard rekenen we daarbij niet naar uw budget, maar naar onze mogelijkheden. Zo ontvangt u een zo scherp mogelijke prijs.