De kracht van Social media

De Social media winnen steeds meer aan populariteit en kracht. We zien ze niet alleen op steeds meer plaatsen verschijnen, maar dit gebeurt ook steeds frequenter. Social media lijken daarmee hét nieuwe communicatiemiddel in onze digitale wereld. Het is daarmee niet langer alleen een hip verschijnsel voor bijvoorbeeld jongeren, maar tevens van belang binnen de zakelijke wereld. Social media hebben zoveel meer te bieden dan alleen persoonlijke updates.

We hebben geen keuze op de vraag of we social media doen, de vraag is hoe goed we het doen.

- Erik Qualman

Social media binnen Design Delivery

Binnen Design Delivery maken we steeds intensiever gebruik van Social media. Zo kunt u ons werk op de voet volgen, maar bouwen we daarnaast een zakelijk netwerk op. De ontwikkelingen raken in een stroomversnelling via de Social media, waardoor u er haast niet aan ontkomt om hier aan deel te nemen. Design Delivery zet de Social media o. a. om die reden in. Om heel direct contact te houden met onze klanten, maar ook om de lijnen intern zo kort mogelijk te kunnen houden en efficiënt te werken.

Social media voor u

De Sociale Media kunnen ontzettend krachtige voordelen bieden, maar dienen op de juiste wijze ingezet te worden. Een eenvoudige winkel voor kledingreparatie krijgt niet ineens een geweldige uitstraling, maar via Twitter en Facebook is het wel mogelijk om in ieder geval in contact te komen met uw klanten. U kunt een zakelijk netwerk opbouwen en snel aan bekendheid winnen. Social media kunnen u door middel van een door ons bedacht en opgezet concept brengen tot de juiste strategie. Zo zetten we de Social media op de juiste manier voor u in en maakt u optimaal gebruik van de huidige mogelijkheden binnen de digitale samenleving!